## FRIDAY, AUGUST 14, 2009

#### **Session 1:**

9:00 – 10:15 am CT/PT (10:00-11:15 ET/MT) Leading in a New Reality Bill Hybels

### 30 minute BREAK

#### **Session 2:**

10:45 am – 12:15 pm CT/PT
(11:45 am-1:15 PM ET/MT)

Hiring, Firing and Board

Meltdowns

Bill Hybels, Patrick Lencioni, Carly
Fiorina, Henry Cloud, David Ireland
(Videocast)

Manage Differently NOW Gary Hamel

### **60 minute LUNCH**

#### **Session 3:**

1:15 PM – 2:15 pm CT/PT
(2:15 PM – 3:15 ET/MT)

Leading People to the Prodigal

God

Tim Keller

#### 15 minute BREAK

#### **Session 4:**

2:30 – 4:00 pm CT/PT (3:30 – 5:00 PM ET/MT) A Leadership Case Study: Jessica Jackley and the KIVA Story Interview with Jim Mellado

> Against All Odds Harvey Carey

# SATURDAY, AUGUST 15, 2009

Leadership Andrew Rugasira—

#### **Session 5:**

9:00 – 10:45 am CT/MT (10:00 – 11:45 ET/MT) Thinking Forward

Dave Gibbons—Third Culture

Aid vs. Trade

(Stand up Break)

Leveraging Your Past Wess Stafford

#### 30 minute BREAK

#### **Session 6:**

11:15 am – 12:15 pm CT/PT (12:15 – 1:15 ET/MT) Eyewitness to Power David Gergen Interview with Bill Hybels

### **60 minute LUNCH**

#### **Session 7:**

1:15 – 2:05 pm CT/PT (2:15-3:05 pm ET/MT) Switch Chip Heath and Dan Heath Interview with Craig Groeschel

### **Session 8:**

2:05 – 2:50 pm CT/PT (3:05-3:50 PM ET/MT) Bono, the Church...Three Years Later (Videocast Interview)

#### 10 minute BREAK

# **Session 9:**

3:00 – 4:00 pm CT/PT (4:00 – 5:00 pm ET/MT) An Interview with Tony Blair